Köprü Ve Otoyol Geçiş Ücretlerine Zam Kapıda!

Köprü Ve Otoyol Geçiş Ücretlerine Zam Kapıda!
CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz açıkladı: Köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam geliyor. İşte geçiş ücretleri ve gelecek olan zam sonrası son durum:

Ekonomi yönetimi, yeni vergi paketi ile A'dan Z'ye değişir ve yeni zam haberleri gewlmeye devam ederken bir zam haberi de köprü ve otoyol geçiş ücretlerine geldi. Peki nereden geçiş için ne kadar ücret ödenecek? Köprü ve otoyol ücretlerine ne kadar zam gelecek?

Köprü Ve Otoyol Geçiş Ücretlerine Zam Geliyor!

Elde edilen bilgilere göre yüksek enflasyon en çok köprü ve otoyol yapan müteahhitlerin işine yaradı. Hazira tarafından Çanakkale, Osmangazi ve Yavuz Sultan selim köprüleri ile Avrasya Tüneli'ne, 2024 yılının ilk yarısı için, işletmeci firmalara ödediği tutar 18 milyar TL'yi aştı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Yavuzyılmaz tarafından verilen bilgiye göre Temmuz'da köprü ve otoyol geçiş ücretlerine zam yapılacak. Peki köprü ve otoyol ücretlerine ne kadar zam yapılacak?

• Osmangazi Köprüsü : 1.808 TL
• Çanakkale Köprüsü : 1.740 TL
• Avrasya Tüneli : 713 TL
• Yavuz Sultan selim Köprüsü : 180 TL

Deniz Yavuzyılmaz sözlerine şu şekilde devam etti: "Geçiş yapan her araç için fark ödemesi Osmangazi’de 1.409 TL, Çanakkale’de 321 TL, Yavuz Sultan Selim’de 131 TL ve Avrasya Tüneli’nde 101 TL olacak"

Öğretmen MEB - Özel Haber

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Öğretmenmeb.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.