MEB temizlik personelinin maaşından kesinti yapacak

MEB temizlik personelinin maaşından kesinti yapacak
Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapmakta olan temizlik personelinin maaşından kesinti yapılacak. Söz konusu temizlik personeli maaşından hangi kalem üzerinden kesinti yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapmakta olan temizlik personelinin maaşlarından kesinti yapılacak. Söz konusu temizlik personelinin maaşından hangi kalem üzerinden kesinti yapılacak?

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde görev yapmakta olan temizlik personeli görevlendirmelerinde bu sene iş gücü uyum programı adı verilen sistem kullanıldı.

Söz konusu iş gücü uyum personeli olarak adlandırılan personelin maaşlarından 28 Ekim ve 29 Ekim tarihlerinde kesinti yapılacak.

Bahsi geçen işgücü uyum programı bünyesinde görev yapmakta olan personel görevlendirilmiş oldukları okullara 28 Ekim ve 29 Ekim tarihlerinde gelmeyecek. Söz konusu işgücü uyum personeli olarak adlandırılan temizlik personeli 28 Ekim tarihinde ve 29 Ekim tarihinde ücret alamayacak.

İşgücü uyum programı bünyesinde çalışmakta olan temizlik personeli günlüğü 566 TL üzerinden istihdam edilmiştir. Haftanın 3 gün çalışan işgücü uyum programı bünyesinde görev yapan personel bahsi geçen tarihlerde çalışması halinde ücret alamayacaktır.

Söz konusu temizlik personeli için hazırlanan çalışma takvimi resmi tatillere denk geldiği günler üzerinden kesinti yapılacak şekilde ay sonunda ücretlendirme yapılacaktır.

Öğretmen Meb/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Öğretmenmeb.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.