Hem sıfır hem de fiyatı uygun araç almak isteyenlere müjde! Fiorino Combi 421 bin TL

Hem sıfır hem de fiyatı uygun araç almak isteyenlere müjde! Fiorino Combi 421 bin TL
Sıfır araç sahibi olmayı düşünen vatandaşlar için uygun fiyatlı araç satın almanın yollarını araştırıyorsanız? İşte size Fiat’tan şartları sağlayanlara 421 bin TL’den sıfır Fiorino Combi sahip olma müjdesi geldi. Peki uygun fiyatlı araç satın almanın şartları neler? İşte detaylar…

Sıfır araca sahip olmak isteyen vatandaşlara uygun fiyatlı araç satın alma fırsatı Fiat’tan geldi. Sıfır araç satın almak için aranılan şartlara sahip vatandaşlara sıfır Fiorino Combi 421 bin TL müjdesi geldi.

Fiat sıfır Fiorino Combi modelini 421 bin TL’ye satışa sunarak araç sahibi olmak isteyenlere müjde verdi. Ancak bu fiyat sadece ÖTV muafiyeti kapsamında geçerli olup belirli şartları karşılayanlar için geçerlidir. Yüzde 40 ve üzeri engelli raporu olan veya şehit yakını olan vatandaşlar bu indirimden yararlanarak uygun fiyatlarla sıfır otomobil sahibi olabiliyor.

Fiat’ın sunduğu bu fırsat ekonomik kriz artan dolar kuru TL’deki değer kaybı ve enflasyon nedeniyle zorlanan araç alıcılarına önemli bir avantaj sağlıyor. ÖTV muafiyetli fiyatlar arasında Fiorino Combi Pop 1.4 Fire 77Hp Benzinli model 421 bin 667 TL Fiorino Combi Safeline 1.4 Fire 77Hp Benzinli model ise 430 bin 500 TL olarak belirlenmiş. Diğer modeller arasında fiyatlar 433 bin 278 TL ile 495 bin TL arasında değişiyor. Bu kampanya engelli vatandaşlar ve şehit yakınları için önemli bir fırsat sunuyor.

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Öğretmenmeb.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.