Banka 20 bin TL dağıtıyor! Ayda 1.000 TL ödeyerek Temmuz ayına borçsuz girin!

Banka 20 bin TL dağıtıyor! Ayda 1.000 TL ödeyerek Temmuz ayına borçsuz girin!
Akbank'ın 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyası sayesinde düşük faiz oranları ile 20.000 TL toplam ödemeden faydalanılabilecek. Bankanın sunduğu bu ayrıcalıklı tekliften kimler, nasıl faydalanacak? İşte detaylar

Akbank düşük faiz oranlı ve 3 ay ertelemeli kredi kampanyası başladı. Temmuz ayına borçsuz girmek isteyenler için sayfalarca belge imzalamaya gerek kalmadan online ihtiyaç kredisi başvuruyu açıldı.

Akbank müşterisi olmayanlar mobil uygulama üzerinden başvuruda bulunarak kredimakbank'ta.com üzerinden hesap açılışını gerçekleştirebilir. Düşük faiz oranları ile sunulan bu fırsat 50.000 TL'ye kadar olan tüm kredi taleplerini 36 ay vade ile geri ödeme teklifi ile destekleniyor. Üstelik ilk ödeme 92 güne kadar erteleniyor.

20 Bin TL Kredi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Akbank 20.000 TL hızlı kredi başvurusu için mobil uygulamadan veya 444 25 25 numaralı müşteri iletişim hattı üzerinden irtibata geçerek faydalanmaya başlayabilirsiniz.

Belgesiz ve imzasız kredi teklifi TC vatandaşı olup Akbank müşterisi olan tüm hak sahipleri için geçerlidir. Banka sisteminde kayıtlı bilgi ve belgelerinde herhangi bir eksiği bulunmayan tüm Akbankılılar bu tekliften anında faydalanabilir.

Akbank 20.000 TL 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi geri ödeme tablosu:

  • Kredi tutarı: 20.000 TL

  • Kredi vadesi: 36 ay

  • Kredi faiz oranı: %4,14

  • Kredi aylık taksit tutarı: 1.274,77 TL

HABERE YORUM KAT

Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Öğretmenmeb.com.tr İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.