3600 Ek gösterge TORBA YASA Kadro Müjdesi

3600 Ek gösterge TORBA YASA Kadro Müjdesi
Kadro müjdesi BAĞKUR da prim eşitliği 3600 ek göstergede son durum ve Taşerona kadro müjdelendi işte konuya ilişkin detaylar ise şu şekilde belirdi.

TBMM'de görüşülmeye devam eden torba yasa tasarısı taşeron işçilere kadro verilmesi 3600 ek gösterge ev hanımlarının erken emekliliği ve BAĞKUR için 7200 prim günü gibi önemli düzenlemeler içeriyor.

Taşeron işçilere kadro verilmesi konusundaki gelişmeler büyük ilgiyle takip ediliyor işte bu da herkesin müjdeyi beklediğinin resmen göstergesi oluyor.

Torba yasa kapsamında erken emeklilik 3600 ek gösterge BAĞKUR 7200 prim günü ve ev hanımlarına prim desteği gibi düzenlemeler vatandaşlar arasında büyük ilgi uyandırıyor.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı açıklamaları dikkatle izlenirken bu düzenlemelerin Meclis gündemine ne zaman geleceği merak ediliyor en kısa sürede de gerçekleşmesi bekleniyor.

Torba yasa taşeron işçilere kadro verilmesiyle ilgili düzenlemeyi içeriyor ve ikinci 43 maddelik bölümde yer alması bekleniyor son durum ise merak konusu diyebiliriz.

Birinci derecedeki tüm memurlara 3600 ek gösterge verilmesi küçük esnafın prim gün şartının 9000'den 7200'e çekilmesi ev kadınlarına isteğe bağlı sigorta primlerinin 3'te 1'inin devlet tarafından karşılanması annelere yıpranma payı ve tamamlayıcı emeklilik gibi düzenlemeler de tasarıda yer alıyor.

Bu düzenlemelerle emeklilik ve sosyal güvence sisteminde önemli değişiklikler yapılması planlanıyor önümüzdeki günlerde yeni haberler gelince bunu daha detaylıca öğrenmiş olacağız.

kaynak : Alanya Medya

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.