KYK bursu dışında başvuruya açık olan 6 kurumun burs başvurusu

KYK bursu dışında başvuruya açık olan 6 kurumun burs başvurusu
Üniversite sınavına girerek kazanan ve herhangi bir öğretim programına yerleşen adaylar için KYK dışında başvurabilecekleri burs program listesi

Üniversite öğrenimine il dışında tamamlayacak olan öğrenciler maddi açıdan destek arıyor. KYK burs başvuru ekranı henüz açılmadı. Fakat açılsa dahi çıkma ihtimali de epey düşük. Üniversite öğrencilerinin başvurabileceği işte o bursların listesi

KYK yurt başvuru işlemleri tamamlandı. Dün yapılan son dakika açıklaması ile kimlere yurtların çıktığı belli oldu. Peki ya burslar? KYK burs kredi başvuru ekranı henüz açık değil fakat üniversite kayıt işlemleri tamamlandı ve yakın zamanda üniversiteler eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacak. Öncesinde üniversite öğrencilerinin faydalanabileceği farklı burs seçenekleri de bulunuyor.

Güncel başvuruya açık olan bursların tam listesi aşağıdaki tablodan incelenebilir. Başvuru tarihleri ile beraber verilen bursların süresi en fazla 10 ay ile sınırlandırılmıştır. Her yıl yenilenen burslar aylık olarak ödenmektedir. En az 1.250 TL en fazla 4.500 TL'yi bulmaktadır. Kuruma göre burs tutarı değişkenlik göstermektedir.

İşte merak edilen o liste

  • Fatih Gençlik Vakfı başvuru için son gün 30 Eylül. 8 ay boyunca verilecek. Burs miktarı 2.000 TL

  • Nazalı Vakfı başvuru için son gün 8 Eylül. 9 ay boyunca verilecek. Burs miktarı 2.000 TL

  • Sağlık Sosyal Yardım Vakfı başvuru için son gün 16 Eylül. 9 ay boyunca verilecek. Burs miktarı 1.500 TL

  • Anadolu Vakfı başvuru için son gün 30 Eylül. 9 ay boyunca verilecek. Burs miktarı 4.500 TL

  • Atlas Eğitim Sağlık Vakfı başvuru için son gün 14 Eylül. 10 ay boyunca verilecek. Burs miktarı 2000 TL

  • Rab ve İlim Hizmet Vakfı başvuru için son gün 7 Eylül. 9 ay boyunca verilecek. Burs miktarı 1.250 TL

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.