Okulun ilk günü öğrenciler okula gelirken yanlarında ne getirmelidir?

Okulun ilk günü öğrenciler okula gelirken yanlarında ne getirmelidir?
Uzun bir ardından 9 Eylül Pazartesi günü okullar açılıyor. Okulun ilk günü 9 Eylül Pazartesi günü öğrenciler, Okula gelirken yanlarında ne getirecekler? öğrenciler okula gelirken ilk gün üniforma giymek zorunda mı? İşte detaylar…

2023-2024 eğitim öğretim yılının yoğun bir tempoyla geçtikten sonra 14 Haziran Cuma günü öğrenciler tüm ülke genelinde karnelerini almışlardır. 14 Haziran cuma günü başlayan yaz tatili 9 Eylül Pazartesi günü 2024 - 2025 eğitim öğretim yılının başlaması sebebiyle sona erecektir.

14 Haziran Cuma günü sona eren 2023 - 2024 eğitim öğretim yılı 9 Eylül Pazartesi günü çalacak olan ilk ders zilinin ardından 2024-2025 eğitim öğretim yılı olarak devam edecek. Öğrenciler 3 aylık yaz tatilinin ardından okula merhaba diyecekler.

9 Eylül Pazartesi günü öğrencilerin uzun bir aradan okula başlayacak olmaları sebebiyle yanlarında gelirken dağıtılacak olan ders kitaplarını eve taşımak için bir çanta getirmeleri gerekiyor. Öğretmenlerin öğrencilerden isteyecekleri defter ve eğitim materyallerini not almak için ise bir küçük defter ve bir kalemi de öğrenciler yanlarında getirmelidir.

9 Eylül Pazartesi gününden itibaren okullarda devamsızlık kayıtları işlenecek olup öğrencilerin devamsızlık hanelerine yok yere işlem yapılmaması için Pazartesi gününden itibaren okula gelme alışkanlığını edinmeleri gerekmektedir.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.