Devlet bankaları 2 milyon TL konut kredisi taksit penceresi

Devlet bankaları 2 milyon TL konut kredisi taksit penceresi
Kamu bankalarından konut kredisi çekmek isteyen vatandaşlar için 2 milyon TL aylık taksit çizelgesi açıklandı. Konut kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar 2 milyon TL kullandıklarında ne kadar faiz ödeyecekler? Aylık taksit miktarı ne olacak? İşte detaylar...

Ziraat Bankası ve Vakıfbank 10 yıl vadeli 2 Milyon TL konut kredisinin güncel taksitlerini açıkladı. Ev satın almak isteyen vatandaşlara ilaç olacak miktar için aylık ödeme ne çıkıyor? Şimdi detayları inceleyelim.

Bütçesi yüksek konut almak isteyen vatandaşlar için her iki bankanın da aylık ödeme tutarları şöyle ;

  • Ziraat Bankası %3,49 faiz oranıyla aylık 70.95661 TL taksit ödemesi.
  • Vakıfbank %3,30 faiz oranıyla aylık 67.36906 TL taksit ödemesi.

Ev sahibi olma hayali kuranlar için bu oranlar önem taşırken yüksek faiz oranları ve artan ev fiyatları konut kredisi kullanımını zorlaştırıyor. Bu nedenle ev almayı düşünenler kamu bankalarını tercih edebilirler. Daha detaylı esnek ödeme planı ve öğrenmek istediklerinizi ilgili bankaların şubelerine giderek elde edebilirsiniz.

Her iki banka da çeşitli kampanyalar ve hesaplama araçları sunarak müşterilerine uygun ödeme planları oluşturma imkanı tanıyor. Söz konusu kredi maliyetlerini ve ek ücretleri dikkate almak kritik öneme sahiptir.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.