Türkiye İtalya voleybol maçı saat kaçta hangi kanalda

Türkiye İtalya voleybol maçı saat kaçta hangi kanalda
2024 yaz olimpiyat oyunları Fransa'nın Paris şehrinde düzenleniyor. En büyük altın madalya umudumuz olan Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı 8 Ağustos tarihinde İtalya ile karşılaşacak. Peki söz konusu maç saat kaçta? Hangi kanalda?

2024 yılında Paris'te düzenlenen Olimpiyat Oyunları kapsamında Türkiye kadın voleybol milli takımı çeyrek finalde Çin'i eleyerek yarı finale yükselme başarısını gösterdi.

Olimpiyat oyunlarında yarışan sporcularımızdan henüz bir altın madalya gelmedi. En büyük altın madalya umutlarımızdan biri olan kadın voleybol milli takımımız 8 Ağustos tarihinde finale yükselmek için İtalya ile mücadele verecek. Grup maçlarından tanıdığımız İtalya ile yapacağımız maç bizlere altın madalya yolunu açabilecek niteliktedir.

Paris'teki South Paris Arena'daki mücadele 8 Ağustos Perşembe günü saat 21.00’de başlayacak olan maç
normal şartlarda TRT Spor ve TRT Spor Yıldız ekranlarından yayınlanacakken söz konusu maçın öneminden dolayı Türkiye ve İtalya arasındaki karşılaşma TRT 1’den izlenecek.

Öğretmen Meb/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.