2024-2025 AÖF yeni kayıt ekranı! AÖF'e nasıl kayıt olabilirim?

2024-2025 AÖF yeni kayıt ekranı! AÖF'e nasıl kayıt olabilirim?
2024-2025 AÖF öğrencisi olmak isteyenler için yeni kayıt tarihleri belli oldu. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi yeni kayıt tarihleri haberimizde

Bu yıl AÖF’te okumak isteyenler, yeni kayıt oluşturmak isteyenler veya kayıt yenileme yapmak isteyenler tarihleri merak ediyordu. Anadolu Üniversitesi'nden konuyla ilgili bir açıklama geldi.

Önlisans veya Lisans eğitimini Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi üzerinden sürdürmek isteyenler için beklenen tarihler açıklandı. 2024-2025 akademik yılı yeni kayıt dönemi Güz ve Bahar sınav takvimi ile birlikte netleşmiş oldu.

Tercih döneminde TYT sınav puanı ile önlisans veya lisans bölümlerini tercih eden öğrenciler için kayıt işlemlerinin yapılacağı işte o tarihler…

2024-2025 eğitim öğretim yılı AÖF çevrimiçi kayıt başvuruları 19 Ağustos tarihinde başlayacak. 23 Ağustos tarihine kadar devam edecek. AÖF'te yeni kayıt oluşturmak isteyen öğrenciler, ÖSYM'nin tercih işlemleri sonucunda kontenjan listesinde yer aldıklarında online kayıt yaptırabilecek.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.