Tatil bölgelerinde görev yapan idareciler bu yaz çok yorulacak

Tatil bölgelerinde görev yapan idareciler bu yaz çok yorulacak
Yaz tatili tüm ülkemizde Milli Eğitim Bakanlığında bünyesinde görev yapan müdür ve müdür yardımcıları yaz tatilinde iş yoğunluğu olarak düşük bir yoğunlukla çalışırlar. Ancak bu durum yazlık bölgelerde görev yapan müdür ve müdür yardımcıları için geçerli değildir. Peki neden yazlık bölgelerde görev yapan yöneticiler çok yorulacak? Detaylar haberimizde...

Yaz tatilinde yazlık bölgelerde görev yapan müdür ve müdür yardımcıları tatil için gelen sekizinci sınıf öğrencilerinin LGS tercih onaylarını yapmakla meşgul olacaklar.

Söz konusu tercihleri dahi bu bölgede görev yapan okullarda yapmak isteyen yazlıkçı vatandaşlara buna yetkilerinin olmadığını anlatmanın yanı sıra söz konusu tercihlerin onaylarını vermek de bu okullarımızda görev yapan yöneticilerimizin görevidir.

Toplamda üç kere açılan tercih işlemleri yaz boyu devam edecektir. Tercih işlemlerini yapmadan tatile çıkan aileler ise bu işlemlerini saat 08.30 ve 17.00 saatleri arasında açık olacak olan okullarda yapacaklardır.

Bazı bölgelerimizde sayıları bini aşan okul yöneticileri ise yaz tatilinde okullarını bir sonraki eğitim öğretim yılına hazırlamakla ilgili tercih onaylarını verme işlemleri arasında gidip gelecektir.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.