SGK Bağ-Kur Memur Ve Memur Emeklisi İçin Maaşlar Bayram Öncesi Yatacak Mı 2024?

SGK Bağ-Kur Memur Ve Memur Emeklisi İçin Maaşlar Bayram Öncesi Yatacak Mı 2024?
Memur, emekli demeden 2024 yılının bugünlerinde herkes maaşların hesaplara ne zaman yatacağını araştırıyor. Memur, memur emeklisi, SGK ve Bağ-Kur emeklisi maaşları 2024 yılında bayram öncesi yatacak mı? Bayram ikramiyesi maaşlarla birlikte mi yatacak?

2024 yılı Kurban Bayramı yaklaşıyor. Milyonlarca memur ve emekli, maaşlarının bayram öncesi yatıp yatmayacağını merak ediyor. Özellikle emekli maaşları Haziran ayında Kurban Bayramına denk geliyor. Memur maaşları ise ayın 15'inde, yani arefe günü veriliyor. Maaşlar Bayram öncesi yatacak mı?

Maaşlar Bayram Öncesi Yatacak Mı 2024?

Memur maaşları normal şartlarda her ayın 15'inde yatırılıyor. Ancak 15 Haziran arefe olduğu ve Cumartesi gününe denk geldiği için memur maaşlarının Kurban Bayramı öncesindeki hafta olan, 10 - 14 Haziran haftası içerisinde yatırılacağı tahmin ediliyor.

Emekli maaşları ise normal şartlarda, SGK ve Bağ-Kur emeklilerinin hesaplarına, tahsis numaralarına göre ayın 17'si ile 26'sı arasında geçiyor. Ancak Kurban Bayramı 2024'te 16 - 19 Haziran tarihleri arasında kutlanacak.

Emekli maaşlarının bayram sonrasına bırakılması halinde bir yoğunluk başanacağı tahmin ediliyor. Vatandaşların ihtiyaçları da göz önünde bulundurularak maaşların, memur maaşları gibi 10 - 14 Haizran haftası içerisinde hesaplara yatırılacağı düşünülüyor.

Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? Eamazan Bayramı'nda emekli bayram ikramiyesi, maaşlarla birlikte verilmişti. Kurban Bayramı için de benzer bir durumun söz konusu olması bekleniyor.

Emekli memur maaşlarında ise herhangi bir tarih değişikliğinin yaşanması beklenmiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.