İNG Bank Ne Kadar Promosyon Veriyor? Ödemeler Ne Zaman Yapılacak?

İNG Bank Ne Kadar Promosyon Veriyor? Ödemeler Ne Zaman Yapılacak?
Emekli maaşı banka promosyonu ile ilgili kampanyalar devam ediyor. Yeni güncelleme İNG Bank tarafından duyuruldu. İNG Bank, hangi maaş tutarı için kaç TL veriyor? Başvurular nasıl yapılır? Ödemeler ne zaman yapılacak?

Bankalar arasındaki rekabet son günlerde hat safhada! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yerel seçimler öncesinde ilk olarak kamu bankaları tarafından verilecek olan emekli promosyonlarını duyurdu. Ardından İNG Bank'ın da dahil olduğu özel bankalar da emekli promosyonu vermeye başladılar. Mayıs ayının sonuna gelinen bugünlerde ise İNG Bank, verdiği promosyon tutarını yükseltti.

İNG Bank Ne Kadar Promosyon Veriyor?

İNG Bank, emekliler tarafından alınan maaş tutarına göre, toplamda 15.000 TL'ye varan promosyon veriyor. Ancak İNG Bank tarafından verilen promosyon tutarı bu kadarla da sınırlı değil!

SGK, Bağ-Kur ve Memur emeklileri, maaşlarını İNG Bank'a taşıdıklarında, otomatik fatura ödeme talimatı da vermeleri halinde 3.000 TL'ye kadar daha ödeme alabiliyorlar.

İNG Bank tarafından yapılan bu güncellemenin sonrasında maaşlarını taşıyan müşterilere ödemeleri, Kurban Bayramı öncesinde yapılacak.

Peki maaşı kaç TL olan, kaç TL promosyon alacak?

• Maaşı 10.000 TL'den düşük olanlar 6.250 TL

• Maaşı 10.000 - 15.000 TL aralığında olanlar 10.000 TL

• Maaşı 15.000 - 20.000 TL aralığında olanlar 12.500 TL

• Maaşı 20.000 TL'nin üzerinde olanlar 15.000 TL

promosyon alacak.

Başvurular, İNG Bank şubeleri, İNG telefon bankacılığı ve cebimdeki danışman yöntemlerinden tercih edilen biri ile yapılabilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.