Emekliye, kamu görevlisine ve memurlara uyarı: Sakın bu tuzağa düşmeyin!

Emekliye, kamu görevlisine ve memurlara uyarı: Sakın bu tuzağa düşmeyin!
Dolandırıcılar şimdi de emekliyi, kamu görevlisini ve memuru hedef aldı. Kredi vaadiyle tam 99 kişi yüksek faizle dolandırıcıların kurbanı oldu.

Memur, emekli ve kamu kamu görevlisini kredi vaadiyle kandıran dolandırıcılar 99 kişiyi mağdur etti. Dolandırıcı mağdurları yüksek faizin kurbanı oldu ve maaşlarına haciz kondu. Açıklamaya göre dolandırıcılar tam 5 milyon TL haksız kazanç elde etti.

Kredi dolandırıcılığı haberi bu sefer Ankara'dan geldi. Tam 99 kişiyi kredi vaadiyle kandırıp yüksek faiz oranlı borç verdiler. Bu olayın sonunda mağdur kişilerin maaşlarına haciz işlemi başlatıldı.

Dolandırıcıların yöntemleri bu sefer farklı oldu. Bastırdıkları ilanları çevredeki otobüs durakları ve kahvehane gibi ortak alanlara yapıştırıp üzerine bir de sosyal medya üzerinden reklam yaptılar.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Edinilen bilgilere göre suçlulara hapis cezası talep edildi. 99 mağdur ise toplam 5 milyon TL parasından oldu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.