Emekli Ve Memur Maaşları Bayramdan Önce Yatacak Mı?

Emekli  Ve Memur Maaşları Bayramdan Önce Yatacak Mı?
Kurban Bayramının yaklaşması ile birlikte yanıtı en çok merak edilen sorular şunlar: Emekli maaşları bayramdan önce yatacak mı? Memur maaşları bayramdan önce yatacak mı? Detaylar haberimizde:

2024 Kurban Bayramı 16 Haziran 2024 Pazar günü itibari ile kutlanmaya başlanacak ve 19 Haziran 2024 Çarşamba günü de 4 gün sürecek olan Kurban Bayramının son günü olacak. Kurban Bayramının kutlanmasına sayılı günler kala, emekli ve memur maaşları bayramdan önce yatacak mı sorularının yanıtları, hak sahipleri tarafından merak ediliyor.

Emekli Maaşları Bayramdan Önce Yatacak Mı?

4 Haziran 2024 Salı günü 16'da başlayan Kabine Toplantısı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında yapıldı. Ardından Erdoğan millete sesleniş konuşmasında, Kurban Bayramı ikramiyeleri ne zaman yatacak sorusuna yanıt olarak 10 - 14 Haziran haftasını hedef gösterdi. Ancak bu sırada emekli maaşlarının da hesaplara geçeceğine dair herhangi bir bilgi vermedi.

2023 yılında emekli maaşları Kurban Bayramı öncesinde hesaplara geçmişti. Ancak 2024 yılına dair henüz bu konuya yönelik bir açıklama yapılmış değil.

Memur Maaşları Bayramdan Önce Yatacak Mı?

Memur maaşları her ayın 15'i itibari ile hesaplara geçiyor. Kurban Bayramı ise ayın 16'sında başlıyor. Bu nedenle bu konu hakkında herhangi bir Resmi açıklama yapılmış olmasa da memur maaşlarının bayramdan önce yatacağı bilgisi paylaşılabilir.

Memur maaşları Ramazan Bayramı öncesinde erken yatmamış, memurların hesabına zamanında aktarılmıştı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.