Başkan Erbaş duyurdu! 2025 Hac kayıtları bugün başlıyor!

Başkan Erbaş duyurdu! 2025 Hac kayıtları bugün başlıyor!
Milyonlarca hacı adayının uzun süredir beklediği o gelişme sonunda müjdeli haberle geldi. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş konu ile ilgili ilk müjdeyi işte şu sözlerle verdi

Yıllardır Hac kurasında çıkmak için her yıl başvurusunu yapan hacı adayları için yeni bir fırsat daha doğuyor. Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş dün yapmış olduğu son dakika açıklaması ile Hac başvurularının 5 Ağustos tarihinden itibaren başlayacağını müjdeledi. Tamamen organizasyonunun Diyanet İşleri Başkanlığına ait olduğu Hac başvuruları için önce ön kayıt işlemi alınacak.

Kayıt yenileme işlemleri de 16 Eylül tarihine kadar sürecek. E-devlet üzerinden yapılacak başvurular online platform üzerinden 5 Ağustos ve 16 Eylül tarihleri arasında tamamlanabilecek.

2025 yılı Online Hac Başvuru İşlemleri Nasıl Yapılır?

Hacı olmak için Hacca gidecek olan hacı adayları hac.gov.tr adresine girerek ön başvuru formunu doldurabilecek. Başvuru ve kura çekimine yönelik sonuç takvimi de merak ediliyor ancak konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama bulunmuyor.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.