2024 Açıköğretim YKS Kayıtları ve Burs Bilgisi

2024 Açıköğretim YKS Kayıtları ve Burs Bilgisi
 Yazar / Öğretmen MEB
Açık Öğretim fakültelerine YKS sınavı ile yerleşen adayların kayıt süreçleri nasıl işliyor? Kayıt için son gün ne zaman? AÖF’te okuyacak öğrenci burs alabilir mi? İşte ayrıntılar

Açık Öğretim fakültelerine YKS sınavı ile yerleşen adayların kayıtları iki aşamalı olarak gerçekleşiyor. Belirtilen kayıt tarihleri içerisinde online olarak başlatılan kayıt süreci ücret ödeme ile tamamlanıyor.

Belirtilen kayıt tarihleri içerisinde ücretlerini ödemeyen adayların kayıtları kabul edilmiyor.

Anadolu Üniversitesi için kayıtlar 19 Ağustos tarihinde başladı. 23 Ağustos tarihinde sona erecek. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültesine öğrenci olarak kayıt yaptırmak isteyenler aoskayit.anadolu.edu.tr adresinden başvuru yaparak ücretini yatırabilir.

E-devlet üzerinden yapılacak başvurular kabul edilmeyecektir.

Kayıt sürecinde olan öğrencilerin en çok merak ettiği soru burs konusuydu. Açık Öğretim fakültesine kayıt yaptıracak olan öğrenciler burs alamıyor ancak burada kritik bir detay bulunuyor. Aynı anda hem örgün eğitim faaliyetlerinde hem de açık öğretim faaliyetlerinde kaydı bulunan aday burs alabiliyor.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

Kaynak:Öğretmen MEB

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.