Toki memur bütçesine yönelik konut kampanyası başlatıyor

Toki memur bütçesine yönelik konut kampanyası başlatıyor
TOKİ tam memur bütçesine göre konut kampanyası başlatıyor. 1+1, 2+1, 3+1 dairelerden oluşacak olan kampanya başvuruları ve detayları haberimizde...

TOKİ tarafından 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler satışa sunulacak. Konut başvuruları, TOKİ tarafından belirlenen tarihler arasında yetkili banka şubelerine yapılacak ve resmi belgeler imzalanarak konut satış işlemi gerçekleştirilecektir.

Toki tarafından satışa sunulacak olan 1+1 dairelerin fiyatı yaklaşık 1.1 milyon lira olarak belirlenecektir. 2+1 daireler için ise toplam fiyatın 1.3 milyon lira civarında olması bekleniyor. En çok talep gören 3+1 dairelerin fiyatı ise 1.5 milyon lira bandında olacaktır.

Daireler 120 ay vade ve aylık 7-10 bin lira arasında değişecek taksitlerle satışa sunulacaktır. Söz konusu dair satışlarında vatandaşlardan %10 ila %25 arasında peşinat talep edilecektir.

Başvuru Şartları

T.C. vatandaşı olmak.

18 yaşını doldurmuş olmak.

Başvuru sahibi, eşi ve velayeti altındaki çocuklarının Türkiye sınırları içinde tapuda kayıtlı bağımsız bir konutunun olmamak.

Daha önce Toplu Konut İdaresi'nden konut satın almamış olmamak.

Başvurulan projenin bulunduğu il sınırları içinde en az bir yıldır ikamet ediyor veya il nüfusuna kayıtlı olmamak.

Hane halkı adına yalnızca bir adet başvuru yapılabilir. Birden fazla başvuru geçersiz sayılacaktır.

Öğretmen Meb/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.