Bir Açıklama da Bakan Bolat`tan Geldi! Hedefimizi Gerçekleştireceğimize Eminiz!

Bir Açıklama da Bakan Bolat`tan Geldi! Hedefimizi Gerçekleştireceğimize Eminiz!
Türkiye ve Mısır arasında imzalan anlaşmalarla ilgili bir açıklama da Ticaret Bakanı Ömer Bolat` tan geldi. Bolat, ‘15 milyar dolar ticaret hedefine ulaşacağımıza eminiz’ dedi.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı. Yaptığı paylaşımda Türkiye ve Mısır arasında belirlenen 15 milyar dolarlık ticaret hedefine ulaşılacağına emin olduklarını söyleyen Bolat, Türkiye`ye gelen Mısır Yatırım ve Dış Ticaret Bakanı Hassan el-Khatib ile verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerinden bahsetti.

Ticaret Bakanı Ömer Bolat Yapılan Görüşmeden Detaylar Verdi

Bolat, yapılan görüşmede ekonomik ve ticari ilişkileri geliştirme kararlılığından, karşılıklı yatırım ilişkilerinden, Serbest Ticaret Anlaşması`nın iki ülkenin de faydasına olacak şekilde düzenlenmesinden ve iki ülke arasında ticaretin ulusal paralarla daha yoğun yapılmasından konuştuklarını kaydetti.

İki ülke arasındaki işbirliğini güçlendirmek adına kısa bir vakitte temel konuları ele almaya devam edeceklerini söyleyen Ticaret Bakanı Ömer Bolat, bunun için iş çevrelerini bir araya getirecek faaliyetlerde bulunmak gibi konularda uyum sağladıklarından bahsetti.

Bakan Bolat, Türkiye ve Mısır arasında yapılan anlaşmalar doğrultusunda, üzerinde konuştukları adımların da katkısıyla iki ülke arasında belirlenen 15 milyar dolarlık ticaret hedefine en kısa zamanda ulaşacaklarına emin olduklarını belirtti.

ogretmen meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.