En iyi hibirt otomobiller açıklandı

En iyi hibirt otomobiller açıklandı
Elektrik ve yakıtı yarı yarıya bazı durumlarda ise aynı anda kullanan otomobillere hibrit otomobil denir. elektrikli otomobile geçiş aşamasında ciddi bir öneme sahip olan hibrit otomobillerle ilgili olarak yapılan araştırmaların yanında Avrupa'daki otomobil üreticileri tarafından yapılan araştırma neticesinde en iyi 15 hibrit otomobil modeli tespit edildi.

Elektrikli otomobillerle ilgili olarak kullanıcıların tedirgin olmalarının ve batarya teknolojisinin henüz istenilen seviyeye gelmemesinden dolayı en çok tercih edilen otomobiller arasında yer alan geçiş formu olarak adlandırılan hibrit otomobillerle ilgili gün geçtikçe ilerlemeler devam etmektedir.

Teknolojinin otomobillerdeki en verimli hali olarak adlandırılan hibrit otomobil teknolojisi hem elektrik hem de fosil yakıtla çalışabilen otomobillerdir. Belirli bir kilometre hıza kadar elektrikle sonrasında ise akaryakıtla çalışabilen otomobillerin yanında yeni teknolojilerle beraber yarı yarıya elektrik ve benzin tüketimi olan araçların üretimi de mümkün hale geliyor.

Avrupa otomobil üreticileri birliği tarafından yapılan araştırma neticesinde dünyanın en iyi 15 hibrit otomobili tespit edildi.

15. Toyota Corolla
14. Honda Insight
13. Hyundai IONIQ
12. Hyundai IONIQ Plug-in
11. Chrysler Pacifica
10. Chevrolet Malibu
9. Toyota Prius Prime
8. Ford Fusion
7. Toyota Avalon
6. Toyota Prius C
5. Kia Optima
4. Honda Accord
3. Hyundai Sonata
2. Toyota Camry Hybrid
1. Toyota Prius

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.