Son tarih belli oldu: O banka 5000 TL para iadesi yapacak!

Son tarih belli oldu: O banka 5000 TL para iadesi yapacak!
Akbank 5000 TL para iadesi yapacağını duyurdu. Kampanya şartları ve son başvuru tarihi belli oldu.

Geçen aylarda olduğu gibi temmuz ayı için de Akbank tarafından 5000 TL para iadesi yapılacak. Yeni kampanyalarına bir yenisi ekleyen banka, iadenin kampanyaya katılım gösteren müşterilere yapılacağını açıkladı.

''Kampanya tatil sezonuna yönelik hazırlandı.''

Yaz sezonunun açılmasıyla vatandaşlar akın akın turizm beldelerine seyahat ediyor. Çoğu banka tatil sektörüne yönelik kampanyalarını duyururken bir yeniliği de Akbank yaptı.

Kampanya bugün itibariyle başladı. 22 Ağustos'a kadar sürecek kampanya için belli başlı şartlar var. İşte kampanya detayları...

22 Temmuz- 31 Aralık 2024 tarihleri arasında rezervasyon yaptıran kişiler kampanyayı değerlendirebilecek.

20.000 TL üzeri alışverlerde 1500 TL, 50.000 TL üzeri alışverişlerde 3000 TL, 100.000 TL üzeri alışverişler için de 5000 TL indirim uygulanacak.

Mevcut indirim sadece yurt içi rezervasyonlarında geçerli değil. Yur dışı ve KKTC için de indirim fırsatları geçerli olacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.