O şartı sağlayanlara devletten 150.000 TL faizsiz kredi

O şartı sağlayanlara devletten 150.000 TL faizsiz kredi
Yeni evlenen veya evlenecek olan çiftlere 150.000 TL kredi verilmektedir. Söz konusu kredi çiftlere faizsiz olarak temin edilmektedir. İşte detaylar...

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş gençleri evliliğe teşvik etmek ve evlenen çiftlere maddi olarak destekte bulunmak amacıyla devlet tarafından finanse edilen 150.000 TL faizsiz kredi için 21 Mayıs tarihinde ödemeler başladı.

Resmi nikahlarını gerçekleştiren çiftlerin hesaplarına 150.000 TL geçti. Söz konusu kredi başvuruları e devlet üzerinden yapılmaktadır.

E devlet üzerinden yapılan başvuruların onaylanmasının ardından çiftlere nikah tarihlerinden en fazla bir ay sonra 150.000 TL kredi verilmektedir.

Yeni evlenen çiftlere verilecek olan aile ve gençlik fonu adı ile finanse edilen 150.000 TL'lik evlilik kredisi 48 ay 2 yıl geri ödemesiz olarak 150.000 TL tutarında düzenlenmiştir.

Söz konusu krediye başvuruda bulunmak için tıklayınız.

Öğretmen Meb/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.