O banka 1,99 faiz oranı ile kredi veriyor

O banka 1,99 faiz oranı ile kredi veriyor
Son zamanlarda kredi faiz oranlarındaki Yükseliş sebebiyle vatandaşların kredi çekememesi gibi durumlar meydana gelmekteydi. Ancak bir banka 1.99 oranla müşterilerine kredi vermektedir. Peki o banka hangi banka?

Enflasyon oranlarını düşürmek amacıyla Kredi faizlerine gelen artışlardan dolayı vatandaşların kredi çekebilmeleri çok zorlaşmıştı. %5 seviyelerinde yer alan kredi faiz oranları sebebiyle vatandaşların ödeyecekleri toplam tutarlar neredeyse kredinin 3 katına yaklaşmış durumda bulunmaktaydı.

İş Bankası bu kilidi ilk kıran banka oldu diyebiliriz. %1.99 faiz oranı ile müşterilerine kredi veren İş Bankası uzun sonra bir ilki gerçekleştirebilecektir.

İş Bankası Şimdilik müşterilerine 1.99 oranla 10.000 TL kredi verebilmektedir. Başvurular şahsen veya İş Bankası'nın mobil uygulaması üzerinden yapılabilecektir.

Ancak ilerleyen durumlarda enflasyonun durumuna göre söz konusu verilecek olan kredi miktarını da yükseltilmesi hedeflenmektedir.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.