İkinci el otomobil fiyatlarının yükseleceği tarih belli oldu

İkinci el otomobil fiyatlarının yükseleceği tarih belli oldu
Otomobil fiyatlarındaki önü alınmaz yükseliş durduruldu. Peki fiyatlar ne zaman tekrar yükselecek?

Son zamanlarda yaşanan otomobil fiyatlarındaki düşüşün İlerleyen zamanlarda tersine döneceği sektör temsilcileri tarafından iddia edilmektedir.

Birçok kişi aracını satarak mevduata koyup yüksek faizden faydalanmak istedi. Hâl böyle olunca ikinci el satışları durma noktasına geldi. Ancak sektör temsilcileri 1 Eylül itibarıyla bayilerde kampanyaların biteceğini ve sıfır otomobile gelen zamlar sonrası alımın ikinci ele kayacağını ifade ediyor. Bu da ikinci elde ticaretin hareketlenmesi anlamına geliyor.

Diğer yandan bu günlerde aracını satmak isteyenlere de uyarılar var. Bazı galerilerin piyasanın durgun olması nedeniyle ‘ölü fiyat’ diye tabir edilen düşükten araba topladığını, sonbahar gibi piyasanın açılmasıyla bu araçlar yüksek kâr ile satacakları ifade ediliyor.

Öğretmen Meb/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.