Devletten 400 bin TL faizsiz kredi

Devletten 400 bin TL faizsiz kredi
Son zamanlarda teyzenin çok yüksek seviyede seyretmesinden dolayı vatandaşlar krediyi imkanlarına kavuşmak için gün sayıyordu. İşte devler destekli 400 bin TL faizsiz kredi imkanı...

Son dönemde Kredi faizlerindeki artış vatandaşı ihtiyaç kredisi, konut kredisi ve Otomobil kredisi gibi kredi imkânlarından uzaklaştırdı. %5 seviyesine ulaşan kredi faizleri sebebiyle vatandaşlar konut, otomobil gibi ihtiyaçlarını ertelemeye karar verdi.

Özellikle konut kredilerindeki faiz artışları sebebiyle aylık taksit tutarlarının neredeyse bir servete dönüşmesi sebebiyle konut alımlarında da orta orta gelir kesiminde bulunan vatandaşlar artık kredi taleplerinde bulunamıyor. Otomobil kredilerinde de durum farklı değil. Otomobil kredisi çekmek isteyen vatandaşlara da en fazla 400 bin TL kredi verilmektedir.

Söz konusu durumun bu şekilde gelişmesinin en büyük sebebi ise enflasyon oranlarındaki artışın dengelenmek istenmesidir.

Mevcut durumda ise orta sınıf bir otomobilin fiyatının 1 milyon TL'nin üzerinde olduğu düşünüldüğünde sıfır otomobil almak isteyen bir vatandaş 600 bin TL nakit parasının bulunmaması durumunda sıfır otomobil alma imkanı bulunmamaktadır. Özellikle borçla yüksek tüketim sağlanan ürünler sebebiyle Enflasyonun bir türlü düşürülememesi aynı zamanda Türk lirasının döviz karşısında da çok ciddi anlamda değer kaybetmesine sebep oluyordu.

Özellikle son dönemlerde dövizin artışının durdurulması sebebiyle Kredi imkânlarında iyileştirilmeye gidileceği bilgisi vatandaşlara Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından iletilmişti.

Ancak bu durum devlet destekli 400 bin TL kredi ile bir nebze iyileştirmeye çalışılıyor. Ziraat Bankası tarafından yayınlanan kampanya neticesinde vatandaşlara belli şartları taşımalar halinde 400 bin TL kredi verileceği duyuruldu.

Düşük faizli kredi bekleyen vatandaşlara gün doğdu. Nakit para ihtiyacı olan vatandaşlar için Ziraat Bankası’ndan şok bir karar geldi.

Ziraat Bankası'nın yayınladığı kampanyaya göre, Ziraat Bankası, 400 bin TL faizsiz kredi imkanı sunuyor. Devlet destekli faizsiz kredi fırsatı sunan Ziraat Bankası’nda aynı zamanda 12 ay ödeme erteleme, 84 ay vade seçenekleri de sizlerle buluşuyor. Peki Ziraat Bankası faizsiz kredi şartları neler? Ziraat Bankası faizsiz kredi aylık taksit tablosu ve toplam maliyet tablosu söz konusu kredi kapsamında yayınlanmıştır.

Kredi çekmek isteyen ancak yüksek faiz oranları nedeniyle bu fırsatı kaçıran vatandaşlara Devlet Bankası Ziraat Bankası’ndan bomba kampanya geldi. Ziraat Bankası, yeni faizsiz kredi desteğini duyurdu. Özellikle bazı gruplar için geçerli bu kredi kampanyası hem ödeme kolaylığı hem de faizsiz olması nedeniyle vatandaşa hitap ediyor. Peki Ziraat Bankası faizsiz kredi özellikleri neler? Kimler Ziraat Bankası’ndan sıfır faizli kredi alabilir ?

Ziraat Bankası uzun süreden beri köye dönüş projesi kapsamında vatandaşa 0 faizli kredi desteği vermeye devam ediyor. Kampanyanın 4. Etap başvuruları da başladı.Tarım ve Orman Bakanlığı Samsun İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ziraat Bankası’nın köye dönüş projesi kampanyasına ilişkin yeni bir açıklama yayınladı. Protokolün 3 yıl sıra ile uzatıldığını belirten İl Tarım Müdürlüğü, başvuru yapmak isteyenler için banka şubelerinden başvuruların açık olduğunu bildirdi.

Öğretmen Meb/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.