1 milyon TL kredi aylık sadece 5.068 TL taksitle

1 milyon TL kredi aylık sadece 5.068 TL taksitle
Ziraat bankası düşük taksit ödemesiyle konut sahibi olma şansı tanımaktadır. Vatandaşların konut alma mücadelesine bir nevi destek olacak bir kampanya sunduklarını söyleyebiliriz. 1 milyon TL kredi aylık sadece 5.068 TL taksitle konut sahibi olmak için detaylar tablo tablo şöyle...

Ziraat bankası ortak konut kredisi kampanyası ile düşük taksitle ev sahibi olacaksınız

Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar banka banka en düşük taksiti ödeyecekleri yeri belirlemeye çalışıyor. Tam bu sırada gelen bir haber hem yeni konut almak isteyen vatandaşları mutlu etti. Hem de ödemesi düşük olması nedeniyle birçok vatandaşın bütçesini zorlamayacak şekilde hareket etmesine olanak sağlamış oldu. İşte ayrıntılar...

Son dönemde artan faiz oranlarıyla birlikte Ziraat Bankası müşterilerine büyük kolaylık sağlayan yeni bir kredi kampanyası başlattı. Bu kampanya ile 1 milyon TL kredi aylık sadece 5.068 TL taksitle sunuluyor. Banka "Ortak Konut Kredisi" adını verdiği bu kampanya ile en az iki kişinin gelir beyanı ile kredi kullanımını mümkün kılıyor ve SPK lisanslı ekspertiz raporlarına göre belirlenen konut değeri üzerinden kredi veriliyor.

Kredinin geri ödenmesi sırasında gayrimenkul üzerine ipotek konulurken banka gerekli gördüğünde ek teminat da talep edebiliyor. Örneğin yedi kişi bir araya gelerek 120 ay vade ile 1 milyon TL kredi kullanırsa kişi başına düşen aylık ödeme 5.068 TL oluyor. Ayrıca Ziraat Bankası hayat konut ve zorunlu deprem sigortası gibi sigorta ürünleri sunarak kredi kullanıcılarını olası risklere karşı ek güvence ile koruyor. Bu kampanya yüksek meblağlı konut kredisi çekmek isteyen ancak yüksek taksit ödeme gücüne sahip olmayan bireyler için ideal bir fırsat sunuyor.

Öğretmen MEB / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.