Okul web sitesine haber içeriği nasıl eklenir?

Okul web sitesine haber içeriği nasıl eklenir?
Okulların resmi web sayfalarına özgün haber içeriği nasıl eklenir?

Okulların web sitesinin güncel tutulması ve özgün içerik girilmesi önem arz ediyor. Bu tarz işler ise genelde okul yöneticilerinde oluyor. Peki okul web sitesine haber içeriği nasıl eklenir? Öğretmen MEB olarak adım adım açıklayalım...

Öncelikle MEBBİS ana sayfası üzerinden okul web sitesi paneline giriş yapılır. Açılan ekranda İÇERİK kısmına tıklanır. İçerik kategorilerinden HABERLER seçilir. İÇERİK EKLE'ye tıklanır.

Manşet resmi yüklenir. Yayın bitiş tarihi seçilir. Başlık, içerik kaynağı ve kısa içerik kısımları tamamlanır. İçerik kısmı da yazıldıktan sonra en altta bulunan ekle yazısı tıklanır. Bu sayede okul web sitesine haber içeriği eklenmiş olur.

Okulla ilgili önemli duyurular, okul içi etkinlikler vb içerikler okul web sitesine haber veya duyuru olarak eklenebilir.

Öğretmen MEB / Özel Haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.