Kabine toplantısının şaşırtan yeri ve öğretmenler için önemi

Kabine toplantısının şaşırtan yeri ve öğretmenler için önemi
 Yazar / Öğretmen MEB
Cumhurbaşkanlığı tarafından alınan karar doğrultusunda ilk kez kabine toplantısı Ahlat'ta gerçekleştirilecek. Üstelik bu toplantı öğretmenler için de önemli görülüyor. Öğretmen atamaları ile ilgili açıklama yapılması bekleniyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan öncülüğünde 25 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan kabine toplantısı için ilk kez mekan değişikliği yapıldı. Normal şartlarda Cumhurbaşkanı külliyesinde gerçekleşmesi gereken toplantı ilk kez Ahlat'ta düzenlenecek.

Malazgirt Zaferi nedeniyle böyle bir karar alındığı düşünülüyor. 25 Ağustos tarihinde gerçekleşecek olan kabine toplantısı öğretmenler için de büyük önem taşıyor. Çünkü bu toplantı doğrultusunda 2024 yılı sözleşmeli öğretmen ataması ile ilgili güncel bir duyuru yapılabilir. Hem eğitim camiası hem de vatandaş bu toplantının gerçekleşeceği 25 Ağustos gününü bekliyor.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

Kaynak:TRT haber

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.