Gençlerbirliğinden Öğretmenlere Ücretsiz Bilet

Gençlerbirliğinden Öğretmenlere Ücretsiz Bilet
Gençlerbirliği Kulübü, 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle öğretmenlere ücretsiz maç bileti tanımlayacak.

 Gençlerbirliği Kulübü, Spor Toto 1. lig maçlarından ikisine 24 Kasım Öğretmenler Günü sebebiyle öğretmenlere ücretsiz bilet tanımlama kararı aldı. 20 Kasım 2021 saat 19.00'da Gençlerbirliği-Tuzlaspor ve 26 Kasım 2021 saat 20.00'da Gençlerbirliği-Bursaspor maçları için isteyen öğretmenlere ücretsiz bilet tanımı yapılacak.

  Kulüp, possolig ve aşı kartı tam olan öğretmenlerden öğretmen kimlik kartı ibrazı ile 0531 219 63 52 numaralı Whatsapp hattı üzerinden istenen belgeleri eksiksiz olarak gönderen öğretmenlere ücretsiz bilet tanımlayacak. 

  Yapılan açıklamada "Ulu Önder Atatürk, 'Toplumun düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı ise öğretmenlerdir. Öğretmen geçmişin öğreticisi, geleceğin kurucusudur. Gelecek gençlerindir. Gençler de öğretmenlerin eseridir.' sözüyle öğretmenlerimizin toplumumuzdaki yerini en güzel özetleyen söze imza atmıştı. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü, öğretmenlerimizle birlikte biz de Gençlerbirliği tribününde kutluyoruz. Öğretmenler Günü Haftası vesilesiyle Ankaralı öğretmenlerimiz, 20 Kasım'da oynayacağımız Tuzlaspor maçı ile 26 Kasım'da oynayacağımız Bursaspor maçımızı ücretsiz olarak izleyebilecek." ifadelerine yer verilirken maça gelecek öğretmenlere ücretsiz atkı dağıtılacağı da açıklandı.

  Biz de Öğretmen MEB ailesi olarak Gençlerbirliği Kulübünün bu tutumunu tebrik ediyoruz.

 OGRETMENMEB.COM / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.