Faizsiz Araba Kredisi İle Sıfır Otomobil Almak İster Misiniz?

Faizsiz Araba Kredisi İle Sıfır Otomobil Almak İster Misiniz?
Faizsiz araba kredisi ile sıfır araç almak isteyenler bu habere bayılacak. Markalar Mayıs ayı içerisinde faizsiz araba kredisi vermekle kalmıyor; bazı markalar eski araçları da değerinde alıyor. Bu fırsatları kaçırmak istemeyenler ise detayları öğrenmek için haberimize koşuyor!

Faizsiz araba kredisi, yakın zamanda araba satın almayı düşünen tüm vatandaşların ilgisini çekiyor. Markalar, Mayıs sonuna kadar farklı modelleri için farklı kampanyalarını duyurdu. Buna göre faizsiz araba kredisi çekebileceğiniz markalar ve belirlemiş oldukları modeller şu şekilde:

Faizsiz Araba Kredisi

Faizsiz araba kredisini, düzenlemiş olduğu kampanyalarla olanaklı hale getiren markalar şu şekilde:

• DFSK, hafif ticari araç sahibi olmak isteyenlere uygun ödeme koşulları sunuyor. Nakit alım için 70.000 TL indirim tanımlama sözü veren marka, kredi faizi uyguluyor olsa da 300.000 TL'ye kadar kullanılan kredilerin 12 ay vadeli olarak çekilmesi halinde sadece %1.19 faiz oranı uyguluyor.

• Fiat, Egea modeli için kampanya düzenliyor. Araç sahiplerine takas olanağı sunan marka, var olan aracın değerinde alınması ile birlikte, araç sahibi olmak isteyenlere 12 ay vadeli olarak 250.000 TL faizsiz kredi olanağı sunuyor. Egea modeli başlangıç fiyatları şu şekilde:

- Sedan : 969.900 TL

- Cross : 1.052.900 TL

- Cross Wagon : 1.311.900 TL

Fiat online üzerinden verilmiş olan siparişler için uzatılmış garanti hediyesi veriyor.

• Chery, 2024 model SUV için faizsiz araba kredisi veriyor. Omoda 5 için 275.000 TL kredi imkanı sunan Chery, Tiggo 7 Pro ve Tiggo 8 Pro için 300.000 TL'ye kadar, 12 ay vadeli sıfır faizli kredi imkanı sunuyor.

Öğretmen nasıl araba alır?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.