Üniversiteler personel alımlarına hız verdi Çok sayıda büro personeli alınacağına işaret edildi

Üniversiteler personel alımlarına hız verdi Çok sayıda büro personeli alınacağına işaret edildi
Ülke genelindeki çeşitli üniversiteler, ihtiyaçlar doğrultusunda personel alımları yapmaya devam ediyor.

Üniversiteler personel alımlarını sürdüreceğini duyurdu. Çok sayıda büro personeli alımı olacağı açıklandı. Şartları karşılayan her aday gönül rahatlığı ile bu işlere başvurularını yapabilirler. Başvuru tarihi yakın, geç kalmayın!

Ülke genelindeki çeşitli üniversiteler personel alımları yapmaya devam ediyor. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) 189 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Başvurular 28 Haziran 2024 saat 23.59'a kadar devam edecek.

Kadro dağılımı arasında biyolog programcı büro personeli destek personeli sağlık personeli ve teknisyen gibi pozisyonlar yer alıyor. Başvuru için gerekli şartlar arasında 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki şartları taşımak ilgili KPSS puanlarına sahip olmak koruma ve güvenlik görevlisi pozisyonları için belirli boy ve kilo şartlarını karşılamak ve herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almamak bulunuyor.

Ayrıca nöbet usulü çalışmaya engel bir durumun olmaması ve 657 Sayılı Kanun’un 4/B maddesine uygun olmak da şartlar arasında yer alıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.