O işlemi yapana 1000 TL indirim

O işlemi yapana 1000 TL indirim
TEB, haziran ayında çeşitli sektörlerde geçerli indirimler ve bonuslar hakkında da bilgilendirmeler yapıyor. TEB, 4-30 Haziran tarihleri arasında Cepteteb Süper üzerinden OtelZ ile otel rezervasyonu yapan müşterilere 1000 TL indirim sunuyor.

TEB 4-30 Haziran tarihleri arasında geçerli olacak bir kampanya ile Cepteteb Süper üzerinden OtelZ ile otel rezervasyonu yapan müşterilere 1000 TL indirim fırsatı sunuyor.

Bu kampanyadan yararlanmak için sepet tutarının minimum 10.000 TL olması gerekiyor.

TEB'in resmi internet sitesinde duyurulan bilgilere göre bu indirim başka promosyon veya indirim kodları ile birleştirilemiyor.

Yaz tatili planlaması yapan müşteriler banka şubesine gitmeden Cepteteb Süper platformunu kullanarak bu indirimden faydalanabiliyor.

TEB haziran ayında çeşitli sektörlerde geçerli indirimler ve bonuslar sunan kampanyaları hakkında müşterilerini bilgilendirmeye devam ediyor.

Detaylı bilgi ve diğer kampanyalar için TEB'in resmi internet sitesi ziyaret edilebilir.

Bu indirim fırsatı yaz tatili için otel rezervasyonu yapacaklar için cazip bir avantaj sunuyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.