30 bin TL kredi çek geri 1.666 TL taksit öde, işte size 8 tane sıfır faizli kredi veren bankanın ismi

30 bin TL kredi çek geri 1.666 TL taksit öde, işte size 8 tane sıfır faizli kredi veren bankanın ismi
30.000 TL'ye kadar sıfır faizli kredi imkanı sunan güncellenmiş kampanyalar başlatan bankaları inceleyin. Sıfır faizli kredi veren bankalar bu kampanyalar acil nakit ihtiyacı olan ve faiz ödemeden borçlanmak isteyenler için cazip seçenekler sunmaktadır. Kampanyalar kapsamında Akbank, Albaraka, Garanti BBVA, Enpara, On Dijital Bankacılık (Burgan Bank), ING, QNB Finansbank ve Türkiye İş Bankası yeni müşterilere özel farklı vade ve tutarlarla faizsiz kredi fırsatları sağlamaktadır.

Vatandaşlar tarafından tercih edilen o bankalar güncelledikleri kampanyalarla sıfır faizli kredi imkanı sunmaya başladılar.

Kredi çekme ihtiyacı duyan vatandaşlar için ilaç gibi gelecek kampanyaları sizin için araştırdık.

Kampanyaların detaylarında 30.000 TL'ye kadar faizsiz kredi kullanmak mümkün oluyor. Aylık taksit ödemesi ise 1.666 TL geri ödeme imkanı sağlıyorlar.

Sıfır faizli kredi kampanyaları acil nakit ihtiyaçlarını karşılamak ve faiz maliyeti olmadan borçlanmak isteyen vatandaşlar için cazip bir seçenek sunacak.

İhtiyaç duyan vatandaşlar düşük taksit ödemeleri ve faizsiz kredi seçeneklerinden yararlanma olanağına sahip olacaklar.

Faizsiz kredi veren bankaların başında Akbank Albaraka Garanti BBVA Enpara On Dijital Bankacılık (Burgan Bank) ING QNB Finansbank ve Türkiye İş Bankası yer almaktadır.

Her bir banka yeni müşterilerine özel farklı vade ve tutarlarla faizsiz kredi fırsatları sunarak rakiplerini geride bırakmak istiyor.

Sıfır faizli kredi başvuruları bankaların dijital platformları üzerinden yapılabiliyor ve onay sonrası kredi miktarı hesaplara aktarılıyor.

Pürüzsüz geçmişi olanların anında onay aldığı kredi türleridir. Eğer findeks puanı düşük veya kredi kartı borcu gecikmeniz varsa çekmek istediğiniz kredinin miktarı düşük olabilir veya onay almayabilir.

Bu durumu göze alarak başvurunuzu yapmalısınız. Sıfır faizli kredi kampanyaları genellikle Haziran 2024 sonuna kadar geçerli olup faizsiz kredi imkanları ihtiyaç sahibi vatandaşlar tarafından büyük bir ilgiyle karşılanabilir. İşte sıfır faizli kredi sunan o bankaların listesi ;

Akbank

Kredi tutarı: 10.000TL

Vade:6

Kredi tutarı: 20.000TL

Vade:3

Faiz oranı: 0

Albaraka

Kredi tutarı: 15.000TL

Vade:6

Faiz oranı: 0

Garanti BBVA

Kredi tutarı: 20.000TL

Vade: 6 Ay

Faiz oranı: Yüzde 0

Aylık taksit tutarı: 3333,33

Tahsis ücreti:0 TL

Enpara

Kredi tutarı: 10.000 TL

Vade: 6 Ay

Aylık faiz oranı: Yüzde 0,00

Aylık taksit tutarı: 1.666,67 TL

On Dijital Bankacılık (Burgan Bank)

Kredi tutarı: 15.000 TL

Vade: 6

Faiz tutarı: Yüzde 0,00

QNB Finansbank

Kredi tutarı: 10.000 TL

Vade: 6

Aylık faiz oranı: Yüzde 0,00

Aylık taksit tutarı: 1.666,67 TL

Türkiye İş Bankası

Kredi tutarı: 25.000 TL

Vade: 2-3 ay

Faiz tutarı: Yüzde 0,00

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.