2024 E-Devlet ücretli öğretmen başvuru ekranı açıldı! İşte son gün…

2024 E-Devlet ücretli öğretmen başvuru ekranı açıldı! İşte son gün…
 Yazar / Öğretmen MEB
Milli Eğitim Bakanlığı 2024-2025 eğitim öğretim yılında ücretli öğretmen olarak görev yapmak isteyenler için e-devlet başvuru ekranı aktif hale getirdi. Başvuruların son günü ne zaman? Nereden başvuru yapılabilir? İşte ayrıntılar

MEB ücretli öğretmenlik 2024-2025 e-devlet başvuru ekranı aktif hale geldi. Eylül ayına kadar ücretli öğretmenlik başvuruları yapılmaya devam edilebilecek. 2 Eylül tarihinde başlayacak olan mesleki seminer dönemi dışında esas okulların açılacağı tarih 9 Eylül tarihine kadar değerlendirme yapılacak.

Ayrıca olabilecek eksikliklere karşın başvuruların tüm eğitim öğretim yılı boyunca alınması da beklenti dahilinde…

Başvuru tarihleri ise il ve ilçelere göre farklılık gösterebiliyor. Konuyla ilgili en net detay İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün resmi sitesi üzerinden başvuru tarihleri kontrol edilerek öğrenilebilir.

2024 Ücretli Öğretmen E-Devlet Başvuru Ekranı!

2024 yılı ücretli öğretmenlik e-devlet başvurusu için turkiye.gov.tr adresini şifre ile giriş yaparak sistem üzerinden gerekli alanların doldurulması yetecek. Başvuru işlemleri onaylanan ve sistem üzerinden herhangi bir okula kayıtlı olduğu bilgisine ulaşan öğretmenin okulla iletişime geçerek teslim edilmesi gereken evrakları öğrenmesi yetecek.

2024 yılı ücretli öğretmenlik e-devlet başvuru ekranı için TIKLA!

Kaynak:Öğretmen MEB

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.