2024-2025 Halk Eğitim Kadrosuz usta öğretici başvuruları başladı!

2024-2025 Halk Eğitim Kadrosuz usta öğretici başvuruları başladı!
Yurdun dört bir yanından kadrosuz usta öğreticilerinin halk eğitim sınıflarına başvurabilmesi için güncel duygular yapılmaya başlandı

Halk eğitim merkezlerinde çalışmak isteyenler için usta öğretici başvuruları başladı. Konuyla ilgili haberler peşi sıra gelmeye devam ediyor. Temmuz ayının son haftasına doğru yapılan duyuruların ardından Ağustos ayı da bereketi ile başladı. Amasya Taşova Şehit Himmet Aydemir Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konuyla ilgili resmi bir duyuru paylaştı.

2024-2025 eğitim öğretim yılı halk eğitim merkezlerinde görev almak isteyen kadrosuz usta öğreticiliği için başvurular alınmaya başlandı. Türkiye'nin farklı illerinde Ağustos ayı boyunca başvurular alınacak.

Konu ile ilgili detaylı bilgi almak isteyenler bağlı bulunduğu bölgedeki halk eğitim merkezleri müdürlüğü'nün resmi internet sitesinde yer alan duyurular başlığı altındaki alanı takip edebilir.

Halk Eğitim Merkezleri Usta Öğretici Başvurusu

2024-2025 eğitim öğretim yılı Halk Eğitim Merkezi usta öğretici alım başvuruları e-yaygın modülü üzerinden yapılacak. Adaylar e-devlet şifreleri ile birlikte sisteme girerek başvuru işlemlerini 31 Ağustos tarihine kadar tamamlayabilecek.

Başvuru süreçleri ve detaylı açıklamalar her ilin kendi Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü'nün resmi sitesi üzerinden ya da sosyal medya hesabı aracılığı ile paylaşılacak. Başvuru yapmak isteyecek olan usta öğreticiler e-devlet üzerinden belirtilen tarihler arasında başvuruları tamamlayabilecek. Bu sayede 2024-2025 eğitim öğretim yılında istenen halk eğitim merkezlerinde görev alınabilecek.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.