Vedat Işıkhan Duyurdu: SGK 344 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak! Nasıl Başvuru Yapılır?

Vedat Işıkhan Duyurdu: SGK 344 Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak! Nasıl Başvuru Yapılır?
Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan duyurdu! SGK 344 sözleşmeli personel alımı yapacak. Başvuru şartları nelerdir? Nasıl başvuru yapılır? Hangi kadrolar için personel alımı yapılacak?

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan ttarafından yapılan açıklamaya göre SGK 344 sözleşmeli personel alımı yapacak. SGK'nın Merkez ve taşra teşkilatı için yapılacak olan personel alımı ile Sosyal Güvenlik Kurumu hizmet kalitesinin arttırılması ve vatandaşların daha etkin hizmet almaları hedefleniyor.

SGK Sözleşmeli Personel Alımı Yapacak!

Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan tarafından yapılan açıklamaya göre SGK'nın merkez ve taşra teşkilatında görev yapacak 344 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Başvuru yapacak adayların yerleştirileceği kadrolar ve kontenjanları şu şekilde açıklandı:

  • 260 Büro Personeli (Sosyal Güvenlik ve Sosyal Hizmetler Ön Lisans ya da Lisans mezunu)
  • 14 Koruma Ve Güvenlik Görevlisi (Özel Güvenlik Ve Koruma Ön Lisans mezunu)
  • 69 Destek Personeli (Ön Lisans ya da Ortaöğretim mezunu)
  • 1 Teknisyen

SGK Sözleşmeli Personel Alımı İçin Nasıl Başvuru Yapılır?

5 - 14 Haziran 2024 tarihleri arasında yapılacak olan başvurular online olarak isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden alınacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.