SGK sözleşmeli personel alımı başlattı! Peki KPSS şartı var mı? Başvuru ne zaman?

SGK sözleşmeli personel alımı başlattı! Peki KPSS şartı var mı? Başvuru ne zaman?
Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), 344 sözleşmeli personel alımı için başvuruları 5-14 Haziran tarihleri arasında e-Devlet Kapısı üzerinden kabul edecek. Alım kapsamında Büro Personeli, Destek Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ile Teknisyen pozisyonları bulunuyor. Adaylar, KPSS puan üstünlüğüne göre yerleştirilecek olup, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'na uygunluk ve en az 60 KPSS puanı şartı aranıyor. Detaylı bilgi SGK'nın resmi internet sitesinde.

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) 344 sözleşmeli personel alımı için başvuru sürecini başlattı. Alım kapsamında 260 Büro Personeli 69 Destek Personeli 14 Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve 1 Teknisyen pozisyonu bulunuyor. Başvurular 5-14 Haziran tarihleri arasında e-Devlet Kapısı üzerinden yapılacak.

Adayların KPSS puan üstünlüğüne göre yerleştirileceği alım için 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun ilgili maddelerinde belirtilen genel şartlar ve KPSS'den en az 60 puan almış olma şartı aranıyor. Detaylar ve başvuru işlemleri SGK'nın resmi internet sitesi üzerinden gerçekleştirilebilecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.