Otomotiv devi yüksek maaşla personel alımı yapacak

Otomotiv devi yüksek maaşla personel alımı yapacak
Türkiye son yıllarda yapmış olduğu büyük yatırımlarla otomotiv sektöründe dünyanın önde gelen üreticilerinden biri olmuştur. Sürekli artan resim sebebiyle sürekli artan bir iş gücü ihtiyacı da meydana çıkmaktadır. İşte bu sebepten dolayı Kocaeli'de bulunan otomobil fabrikası personel alımı gerçekleştirecektir.Peki başvurular nereye yapılacaktır? Başvuruda bulunacak olanlardan istenilen şartlar nelerdir?

Ülkemizin dünyanın dört bir tarafına otomobil ihraç etmesi sebebiyle otomotiv sektöründe sürekli olarak bir iş gücü ihtiyacı doğmaktadır.
Bu sebepten dolayı Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde faaliyet gösteren Sas Oto Sistem fabrikası çok sayıda personel alımı yapacaktır.

İŞKUR üzerinden yapılacak olan başvurular İŞKUR'un resmi internet sitesinde bulunmaktadır. Sas Oto Sistem Teknik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bünyesinde çalıştırılmak üzere 18.45 yaş aralığında en az lise mezunu olmak koşuluyla 25 adet kalite kontrol görevlisi işe alınacaktır.

İstihdam edilecek olan personel asgari ücretten yüksek maaş alacaktır. İşe alınacak olan söz konusu personele ayrıca yol ve yemek yardımı da yapılacaktır.

Başvurular İŞKUR üzerinden alınabileceği gibi Kocaeli ilinin Gölcük ilçesinde bulunan Ford Otomotiv Sanayi şirketi Gölcük Tesisleri No: 53/1 adresine de şahsen yapılabilecektir.

Öğretmen Meb/ ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.