İki kadroda yapacağı personel alımı detaylarını PTT resmen açıkladı

İki kadroda yapacağı personel alımı detaylarını PTT resmen açıkladı
Uzun süredir PTT personel alımı başlayacak mı sorularına yanıt arayan vatandaşlara müjde gibi bir duyuru geldi. Evet PTT sonunda personel alımlarını azdan az başlatmış oldu. İşte PTT iki kadroda personel alımı yapacağı duyurusunun öz detayları...

PTT 2024 yılında KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı yapacağını duyurarak iş arayan gençlere umut oluyor. PTT'nin iştiraki PTTem Teknoloji ise İŞKUR üzerinden yayımladığı ilanla müşteri ilişkileri uzmanı ve muhasebe uzmanı pozisyonlarına KPSS şartsız personel alımı yapacağını açıkladı.

Başvuru şartları müşteri ilişkileri uzmanı pozisyonu için en az önlisans mezunu olma müşteri ilişkileri ve çağrı merkezi tecrübesi CRM programları bilgisi ve MS Office programlarını iyi derecede kullanabilme yetkinlikleri gerektiriyor.

Söz konusu adayların ikna yeteneği yüksek iletişimi güçlü esnek çalışma saatlerine uyum sağlayabilen ve Ankara’da ikamet eden kişiler olmaları gerekiyor. Erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlanmış olması da şartlar arasında.

Muhasebe uzmanı pozisyonu için ise Logo Tiger muhasebe programı bilgisi günlük banka kayıtları ve cari mutabakatların yapılması dikkatli ve disiplinli çalışma gibi nitelikler aranıyor. Her iki pozisyon için de başvurular 31 Ağustos’a kadar kabul edilecek.

Detaylı bilgilere İŞKUR’un e-şube sayfasından müşteri ilişkileri uzmanı için “00008453104” ve muhasebe uzmanı için “00008453103” numaralı ilanlardan ulaşılabilir. PTTem Teknoloji’nin bu alımları iş gücü piyasasında önemli bir hareketlilik yaratması bekleniyor.

PTT PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI

Öğretmen MEB / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.