Emeklilik sistemi değişecek mi?

Emeklilik sistemi değişecek mi?
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan gazedtecilerin sorularını yanıtladı. Emeklilik sistemi ve maaşlarla ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Kıbrıs Barış Harekatı kutlamalarına katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan ziyaret sonrasında gazetecilerle bir araya gelerek soruları yanıtladı. Birçok kişinin merak ettiği emeklilik sistemiyle ilgili açıklama yaptı.

Sorulan sorulardan biri emeklilik sisteminin değişip değişmeyeceğiydi. Cumhurbaşkanı bu konulya ilgili yeni yasama dönemini işaret etti.

''Bizler toplumumuzun her kesimi gibi emeklilerimizin de daima yanındayız.''

Cumhurbaşkanı Erdoğan emeklilerin enflasyon karşısında ezilmemesi ve zorlanmaması için azami gayreti gösterdiklerini açıkladı.

Vatandaşların refahı için gerekli çalışmaların sürdürüldüğüne de deyinen Cumhurbaşkanı ekonomik istikrardan taviz vermeden ilerlediklerini ifade etti.

Ak Partı Grup Başkanı Abdullah Güler en düşük emekli maaşının 12.500 olduğunu duyurmuştu. Bunun üzerine birçok eleştiri ve yorum gündeme geldi. Vatandaşlar mağdur mu?

Bu konuyu ekonomik dengede ilerlettiklerini ve ölçüp biçtiklerini söyleyen Erdoğan yeni yasama döneminde tekrardan gündeme alacaklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.