Banka çalışan alımı yayımladı! 870 dev alım - YÜKSEK MAAŞ kapasitesi

Banka çalışan alımı yayımladı! 870 dev alım - YÜKSEK MAAŞ kapasitesi
 Yazar / Öğretmen MEB
Herkesin hayali yüksek maaşlı bir iş bulmaktır. İşte bu şans ayağınıza geldi. Ziraat bankası boş pozisyonları için çalışan alımı yayımladı. Yüksek maaş ve çok sayıda açık olduğu için hemen başvuruları almaya başladı. İşte o detaylar...

Ziraat Bankası ve Ziraat Katılım Bankası çeşitli pozisyonlarda 870 personel alımı yapacağını duyurdu.

Başvurular belirli şartları karşılayan adaylar tarafından yapılabilecek. Alım yapılacak kadrolar arasında Ziraat Bankası için 600 servis görevlisi 20 müfettiş yardımcısı ve 150 uzman yardımcısı; Ziraat Katılım Bankası için ise 100 servis görevlisi bulunuyor.

Başvuru şartları arasında T.C. vatandaşı olmak 1 Ocak 1994 ve sonrası doğumlu olmak belirli suçlardan mahkum olmamak ve bankalarda çalışması yasaklanmamış olmak yer alıyor.

banka-calisan-alimi-yayimladi-870-dev-alim-yuksek-maas-kapasitesi-001.jpg

Ayrıca adayların beden veya akıl sağlığı açısından çalışmaya engel durumlarının bulunmaması gerekiyor.

İlgili pozisyonlara başvuracak adayların belirtilen bölümlerden mezun olması gerekiyor.

Başvuru süreci ve diğer detaylar Ziraat Bankası'nın resmi açıklamalarında bulunabilir.

banka-calisan-alimi-yayimladi-870-dev-alim-yuksek-maas-kapasitesi-002.jpg

20 MÜFETTİŞ YARDIMCISI ALIMI NİTELİKLERİ

İdari alan için “İktisat - Ekonometri - İşletme - Maliye - Kamu Yönetimi - Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri - Uluslararası İlişkiler - Hukuk - İstatistik - Bankacılık - Finans - Muhasebe - Sigortacılık ve Risk Yönetimi - Teknoloji Bilgi Yönetimi - İşletme Yönetimi ve Yönetim Bilişim Sistemleri ile bankacılık mesleğiyle ilgili bölümlerinden veya üniversitelerin Finans Mühendisliği”.

Mühendislik alanı için “Bilgisayar Mühendisliği - Bilişim Sistemleri Mühendisliği - Matematik Mühendisliği - Yazılım Mühendisliği - Elektrik Mühendisliği - Elektrik ve Elektronik Mühendisliği - Elektronik Mühendisliği - Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği - Endüstri Mühendisliği - İşletme Mühendisliği - Endüstri ve Sistem Mühendisliği”.

150 UZMAN YARDIMCISI ALIMI MEZUNİYET ŞARTLARI

İdari alan için “İktisat - İşletme - Maliye - Kamu Yönetimi - Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri - Uluslararası İlişkiler - Hukuk - Bankacılık - Finans - Muhasebe - Uluslararası Finans - Sigortacılık ve Risk Yönetimi - Sermaya Piyasası - Teknoloji ve Bilgi Yönetimi - İşletme Yönetimi ve Yönetim Bilişim Sistemleri ile 1 bankacılık mesleğiyle ilgili bölümlerinden veya üniversitelerin İletişim - Ekonometri - İstatistik - Aktüerya - Matematik - Matematik ve Bilgisayar Bilimleri - Fizik - Tarım Ekonomisi”

Mühendislik alanı için “Endüstri Mühendisliği - İşletme Mühendisliği - Finans Mühendisliği - İnşaat Mühendisliği - Çevre Mühendisliği - Makine Mühendisliği - Metalurji Mühendisliği - Enerji Sistemleri Mühendisliği - Gıda Mühendisliği - Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği”.

700 SERVİS GÖREVLİSİ ALIMI NİTELİKLERİ

“Aktüerya Maliye Bankacılık Malzeme Bilimi ve Nanoteknoloji Mühendisliği Bankacılık ve Finans Malzeme ve Metalurji Mühendisliği Bankacılık ve Sigortacılık Matematik Bilgi Güvenliği Teknolojisi Matematik ve Bilgisayar Bilimleri Bilişim Sistemleri Mühendisliği Medya ve Görsel Sanatlar Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri Medya ve İletişim Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Metalurji Mühendisliği Çevre Mühendisliği Meteoroloji Mühendisliği Ekonometri Muhasebe Bilgi Sistemleri Ekonomi ve Finans Muhasebe ve Finans Yönetimi Endüstri Mühendisliği Nanoteknoloji Mühendisliği Enerji Sistemleri Mühendisliği Petrol ve Doğalgaz Mühendisliği Finans ve Bankacılık Sermaye Piyasası Fizik Sigortacılık Gayrimenkul Geliştirme ve Yönetimi Sigortacılık ve Risk Yönetimi Gıda Mühendisliği Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Girişimcilik Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Grafik Tasarımı Tarım Ekonomisi Halka İlişkiler Tarım Ekonomisi ve İşletmeciliği Halka İlişkiler ve Tanıtım Tarım Makineleri ve Teknolojileri Mühendisliği Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Tarım Ticareti ve İşletmeciliği Hidrojeoloji Mühendisliği Turizm İşletmeciliği Hukuk Ulaştırma Mühendisliği İktisat Uluslararası Finans ve Bankacılık İletişim Uluslararası Girişimcilik İmalat Mühendisliği Uluslararası İlişkiler İnşaat Mühendisliği Uluslararası İşletme Yönetimi İstatistik Uluslararası İşletmecilik İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri Uluslararası Ticaret İş Sağlığı ve Güvenliği Uluslararası Ticaret ve Finans İşletme Uluslararası Ticaret ve Finansman İşletme İktisadı Uluslararası Ticaret ve İşletmeciliği İşletme Mühendisliği Uluslararası Ticaret ve Lojistik İşletme Yönetimi Yapay Zeka Mühendisliği Jeoloji Mühendisliği Yapay Zeka ve Veri Mühendisliği Kamu Yönetimi Yeni Medya ve İletişim Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği Yönetim Bilişim Sistemleri Maden Mühendisliği Ziraat Mühendisliği Makine Mühendisliği”.

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIMI BAŞVURU EKRANI

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.