ASELSAN’a yüksek maaşla personel alımı! Hem de KPSS şartı aranmıyor!

ASELSAN’a yüksek maaşla personel alımı! Hem de KPSS şartı aranmıyor!
ASELSAN'dan personel alım haberi geldi. Hem de KPSS şartı olmadan yüksek maaş vaadi ile personel alımı gerçekleştirilecek. İşte detaylar…

ASELSAN, Güdüm Kitleri Proje Mühendisi, Lazer Tasarım Mühendisi, Güdüm Kitleri Proje Değerlendirme ve Analiz Mühendisi, Malzeme ve Güvenilirlik Mühendisi, Güvenilirlik Mühendisi, Tank ve Zırhlı Araçlar Sistem Mühendisi, Dijital Tasarım Mühendisi, Dijital Donanım Tasarımı gibi farklı pozisyonlar için personel alımı yapacağını duyurdu.

KPSS puanı olmasına gerek duymadan nitelikli profesyonelleri işe alma hedefi olan kurum, başvuruları online olarak alacak. 2024 yılı ASELSAN personel alımına ilişkin resmi duyuruda başvuru kriterleri ve prosedürlerine haberimizden ulaşabilirsiniz.

ASELSAN’a başvuru nasıl yapılır?

ASELSAN’ın açmış olduğu kadrolarda personel alımına başvuruda bulunmak için aselsan.com/tr/kariyer/açık-pozisyonlar adresindeki kariyer sayfasına girmelisiniz. Ardından her kadro hakkında kapsamlı ayrıntıların yanı sıra mevcut pozisyonların da bir listesi karşınıza çıkacak

Bu sayfada istenilen pozisyon için "şimdi başvur" simgesine tıklayın. Daha önce başvuru yapmadıysanız, belirlenen bölüme kişisel bilgilerinizi girerek hesap oluşturmanız gerekmektedir. Başvuru kriterlerine uyan spesifik iş ilanına erişerek başvurunuzu sonlandırabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.