2024 Yılında İOKBS'yi kazanan öğrenciler burslarını ne zaman alacak?

2024 Yılında İOKBS'yi kazanan öğrenciler burslarını ne zaman alacak?
İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavına kazanan öğrencilere söz konusu burs ücretleri ne zaman yatırılacak?

24 yılında düzenlenen İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavını kazanan öğrencilerin burs ücretleri ne zaman hesaplara yatacak? Söz konusu soruya cevap bulmak için öğrenciler sürekli olarak İnternette araştırma yapmaktadır.

Her ayın 25'inde öğrencilerin hesaplarına yatan söz konusu burs ücretleri için bu sene düzenlenen İlköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavı geçmiş yıllara göre daha erken tarihlerde yapıldı.

Söz konusu ücreti alacak olan öğrenciler ilgili ilköğretim ve ortaöğretim kurumları bursluluk sınavına ilk defa kazanmışlarsa burs ücretleri kendilerine Ekim ayında ödenmeye başlanacak.

Sınavı kazanan öğrenciler liseden mezun oana kadar söz konusu ücretleri almaya devam edecekler.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.