2024 LGS sınavı görevli ücretleri ne kadar oldu Ne zaman yatacak

2024 LGS sınavı görevli ücretleri ne kadar oldu Ne zaman yatacak
2024 yılı LGS sınavı sorunsuz bir şekilde tamamlandı. 81 ilden milyonlarca öğrenci sınav merkezlerinde ter döktü. Liseye geçiş sınavı kapsamında sınav görevlisi olarak yer alanların ne kadar ödeme alacağına dair detaylar haberimizde

LGS sınavı 2 Haziran Pazar günü gerçekleştirildi. Yüzlerce öğrenci sınav merkezlerinde bu sabah saatlerinde eksiksiz şekilde yer aldı. Sınav sorunsuz şekilde tamamlandı. LGS sınavı görevli ücretleri ne kadar oldu? Ödemeler ne zaman yatırılır?

LGS sınavında öğrencilerin sınıf güvenliğini sağlayabilmek için görevlendirilen gözetmen, salon başkanı ya da yedek gözetmen olarak görev alanlar ne kadar ödeme alacak?

LGS sınav görev ücretleri MEB'in paylaşmış olduğu son bilgiye göre şu şekildedir:

  • Gözetmen görev ücreti 1.025 TL

  • Salon başkanı görev ücreti 1.057 TL

  • Yedek gözetmen görev ücreti 769 TL

  • Bina sınav sorumlusu görev ücreti 1.281 TL

  • Bina yöneticisi görev ücreti 1.217 TL

LGS Sınavı Görev Ücretleri Ne Zaman Yatırılır?

LGS sınavı görevli ücretlerinin hangi gün yatırılacağına dair resmi bir paylaşım bulunmuyor. Ancak geçtiğimiz yıl da uygulanan sınavın görev ücretlerinin öğretmenlerin hesabına ne zaman aktarıldığı biliniyor. Tahminlere göre 2023 yılı LGS sınavı sonrasında yaşandığı gibi ortalama 30 gün içerisinde 2024 LGS görevli ücretlerinin hesaba aktarılması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.