2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuçları: Branş Bazında Detaylı Sıralamalar ve ÖSYM AİS Erişim Rehberi

2024 Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı Sonuçları: Branş Bazında Detaylı Sıralamalar ve ÖSYM AİS Erişim Rehberi
2024 yılı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuçları açıklandı. ÖSYM'nin yayınladığı branş bazında sıralamalar adayların performanslarını diğer adaylarla kıyaslamasına imkan tanıyor. EKPSS sonuçlarını öğrenmek ve detaylı sıralamaları görmek için ÖSYM AİS sistemi üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.

2024 yılı Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı'na (EKPSS) giren adaylar için branş bazında sıralamalar açıklandı. ÖSYM'nin Aday İşlemleri Sistemi'ne (AİS) T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile giriş yaparak sonuçlarınızı öğrenebilirsiniz.

EKPSS SONUÇ SORGULAMA NASIL YAPILIR?

  1. ÖSYM AİS ekranına giriş yapın.

  2. T.C. kimlik numaranız ve aday şifrenizle sisteme giriş yapın.

  3. EKPSS branş bazında sıralamalarınızı görüntüleyin.

BRANŞ BAZINDA SIRALAMALAR

Branş bazında sıralamalar adayların kendi alanlarındaki diğer adaylarla başarı durumlarını kıyaslamalarına olanak tanır. Bu sıralamalar sadece bilgilendirme amaçlıdır ve resmi belge niteliği taşımaz. ÖSYM sisteminde kayıtlı olan eğitim bilgileri esas alınarak hazırlanmıştır.

SIRALAMALAR NASIL BELİRLENİR?

Branş bazında sıralamalar adayların YÖKSİS ve e-Okul sistemlerinden çekilen eğitim bilgileri ile hazırlanmıştır. Bu bilgilerin güncelliği sıralamaların doğruluğu açısından önemlidir. Başvuru sırasında belirtilen eğitim bilgileri de dikkate alınır.

Öğretmen MEB / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.