2024 AUZEF Telafi Sınavı Sonuç Ekranı

2024 AUZEF Telafi Sınavı Sonuç Ekranı
İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi telafi sınavları geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Adayların 3 Ağustos Cumartesi günü girdiği sınavın sonuçları açıklandı mı? İşte ayrıntılar

Yıl içindeki dönem sonu performansını belirli bir seviyeye getiremeyenler, vize ve final sınavından başarısız olanlar bu yıl AUZEF bütünleme/telafi sınavına 3 Ağustos tarihinde girdi.

İlk oturumu 3 Ağustos Cumartesi günü gerçekleşen sınavın ikinci oturumu 4 Ağustos Pazar günü tamamlandı. Adaylar sınavın ardından araştırmalara başladı.

AUZEF bütünleme sınavı sonuçları hangi gün ilan edilecek merak edildi. İstanbul Üniversitesi bünyesinde gerçekleştirilen sınav sırasında her ders için 20 soru yöneltildi. Adaylar sorulara 30 dakika içinde cevap verdi.

AUZEF Bütünleme Sınav Sonuçları Hangi Gün Açıklanacak?

Bitirme sınavlarına girmemiş olanlar veya final sınavlarına girdiği halde FF harf notunu alıp başarısız olan öğrenciler bütünleme sınavına alındı. AUZEF bütünleme sınavı sonuç ekranı Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi sınav sonuçları hangi gün açıklanacak? Henüz belli değil.

Ancak geçtiğimiz yıllarda yapılan uygulamalara bakıldığında sınavın yapıldığı tarihten en geç 2 hafta sonrası sınıfların açıklandığı biliniyor. Konuyla ilgili resmi açıklamanın AUZEF online internet sitesi üzerinden veya öğrenci portalı aracılığı ile paylaşılması bekleniyor.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.