2024 AÖF Yaz Okulu sınavı son dakika kararı ile online mı oldu?

2024 AÖF Yaz Okulu sınavı son dakika kararı ile online mı oldu?
Üniversite eğitiminde not ortalaması düşük olanlar veya sınav notunu yükseltmek isteyenler bu ay içinde AÖF yaz okulu sınavına katılacak. Yaz tatili olması nedeniyle sınav online mı olacak? sorusunun yanıtı geldi

Bu yıl AÖF yaz okulu sınavı Güz ve Bahar döneminde sınav ortalaması düşük olan öğrenciler için 17 Ağustos tarihinde uygulanacak. Sınavın yapılacağı Ağustos ayı itibariyle öğrenciler de merak etmeye başladı.

AÖF sınavı yaz dönemi olması nedeniyle şartlar elverdiğinde online platform üzerinden yapılabilir mi?

2024 AÖF Sınavı Online mı Oldu?

Öğrencilerin en çok merak ettiği bu soru yanıt buldu. Açıköğretim Fakültesi resmi makamlarından yapılan açıklamaya göre bu yıl 17 Ağustos tarihinde gerçekleşecek AÖF yaz okulu sınavı yüz yüze uygulanacak.

Online platform üzerinden uygulanmasını gerektirecek herhangi bir sebep görülmüyor. Yaz okulu sınavına katılacak olan öğrencilerin sınav giriş yerleri yakın zamanda duyurulacak. Sınav giriş belgelerinin sınava son 10 gün kala açıklanması bekleniyor. Bu hesaba göre bu hafta içerisinde sınav giriş belgelerinin resmi site üzerinden ilan edilmesi uygun görülüyor.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.