2023-2024 AÖF Final sınavı yüz yüze - çevrimiçi sınav açıklaması! AÖF final sınav tarihi

2023-2024 AÖF Final sınavı yüz yüze - çevrimiçi sınav açıklaması! AÖF final sınav tarihi
Anadolu Üniversitesi Açıköğretim fakültesinden yılsonu sınavları ile ilgili son dakika açıklaması geldi.

Sınava girecek öğrenciler için paylaşılan duyuruda sınav tarihleri ile birlikte sınava girecek adayların yapması gerekenlere yer verildi. AÖF bahar dönem sonu final sınavı ne zaman yapılacak?

2023-2024 AÖF final tarihleri 25-26 Mayıs oldu. Konuyla ilgili yapılan açıklamada en çok merak edilen soruda yanıt buldu. Sınavların çevrimiçi platform üzerinden online yapılmasının bekleyenler için yanıt geldi.

“AÖF final sınavı 25-26 Mayıs tarihlerinde yüz yüze yapılacak.”

Sınava girmek isteyen adaylar sınav giriş belgesi ile birlikte kimlik kartını ibraz etmelidir. Eksik belgesi olanlar sınav salonuna alınmayacaktır. Sınav giriş belgesinde fotoğrafı olmayan öğrenci, sınav giriş belgesi ve resimli kimlik kartı ile sınava girebilecek. Sınavdan en az 1 saat önce sınav binasında bulunması öneriliyor.

AÖF sınavında her ders için 20 soru ve 30 dakika süre verilecek. Başarı notu alt sınırı 35 olup bu ortalamanın altına düşenler FF başarısız sayılacak.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.