2024 Öğretmen yaz dönemi seminerleri başlıyor! Seminer yeri sorgulama ekranı

2024 Öğretmen yaz dönemi seminerleri başlıyor! Seminer yeri sorgulama ekranı
2024 yılı öğretmen seminer programı bakanlık tarafından paylaşıldı. Geride kalan kurban bayramının ardından öğretmenlerin mesleki seminerleri hangi gün başlayacak merak edildi. İl il seminer yeri sorgulama bilgisi haberimizde…

Öğretmen seminerleri bu yıl Kurban Bayramı dolayısıyla hem görev yapılan il içinde hem de görev ilinden farklı olarak il dışında gerçekleştirilecek. İl içi ya da il dışı seminer olması fark etmeksizin öğretmen seminerleri yüz yüze düzenlenecek.

Bu yıl mesleki çalışma programının hangi okulda olacağını merak edenler için bakanlıktan açıklama geldi. Öğretmenlerin yaz seminer yerleri belli oldu. Mesleki çalışma programı kapsamında seminer yeri sorgulaması yapmak isteyen öğretmenler MEB 2024 seminer yeri sorgulama ekranı üzerinden inceleme yapabilir.

2024 Mesleki Çalışma Programı

24-28 Haziran tarihleri arasında gerçekleşecek öğretmen seminerleri bu yıl bayram nedeniyle 5 günde tamamlanacak. Öğretmenler seminer boyunca 81 ilden aynı programı görecek. Bakanlık tarafından hazırlanan yeni müfredatın detayları öğretmen seminerlerinde incelenecek.

2024 Öğretmen Seminerlerinde Ne Yapılacak?

24 Haziran günü başlayacak olan seminer dönemi boyunca 5 güne yayılmış bir program düzenlenecek. İlk iki gün ortak metin incelemesi yapılacak. Geriye kalan iki gün programı değişen öğretmenlerin zümre şeklinde program incelemesi gerçekleşecek.

Son gün ise kurul komisyon çalışmalarına ağırlık verilecek. Öğretmenler sonuç olarak tüm inceleme raporlarını veri.meb.gov.tr adresi üzerinden inceleyebilecek.

ÖNERİ LİNK: Öğretmenlerin Haziran seminerleri ne zaman başlıyor? Kurban Bayramı için memleketine giden ne yapacak?

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.