2024-2025 Güncel DYK Kurs Öğrenci ve Öğretmen Başvuru Ekranı

2024-2025 Güncel DYK Kurs Öğrenci ve Öğretmen Başvuru Ekranı
 Yazar / Öğretmen MEB
2024-2025 eğitim öğretim yılında öğretmen veya öğrenci olarak DYK kurslarına başvurmak isteyenler için şartlar netleşti, beklenen tarihler belli oldu.

Öğrenci sınıf ve öğretmen gruplarında paylaşılan bilgiye göre 2024-2025 eğitim öğretim yılı Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına katılmak isteyenler 5 Ağustos ile 16 Ağustos tarihleri arasında işlemlerini yapabilecek.

DYK burs başvuru işlemleri 8. sınıf öğrencileri için e-kurs.meb.gov.tr adresinden yapılacak. Belirtilen süre içerisinde öğretmenler de aynı platformu kullanarak kursiyer başvurusunda bulunabilecek.

2024-2025 DYK Online Kurs Kaydı Nasıl Yapılır?

2024-2025 eğitim öğretim yılı DYK kurs başvurusunda bulunmak isteyenler ekurs.meb.gov.tr adresini kullanarak sisteme giriş yapabilir ve kurs kaydı oluşturabilir.

DYK öğretmen başvurusunda bulunmak isteyenlerin okula herhangi bir bilgi vermesine gerek görülmüyor. Sistem üzerinden incelendiğinde kayıt görüntülenebiliyor. İsteyenler farklı bir kurumda görev alma seçeneği işaretleyebiliyor. Başvuru ekranında okul, branş ve sınıf seviyeleri seçilebiliyor.

Öğretmen Meb / ÖZEL HABER

HABERE YORUM KAT

UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.